New Player: Missing HUD buttons. (Not to be confused with missing only the KB button)

1356719

Comments

  • AceTheBearAceTheBear Posts: 2
    #6224 July, 2020, 03:01 pm.

    I'm having the exact same issue, no buttons anywhere

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 1,417 mod
    #6324 July, 2020, 08:43 pm.

    @ShiMoFu1992 @mKassa @AceTheBear we've applied a fix on your accounts. Could you try again?

  • AceTheBearAceTheBear Posts: 2
    #6424 July, 2020, 10:17 pm.

    It helped! Thank you very much <3

  • ShiMoFu1992ShiMoFu1992 Posts: 2
    #6525 July, 2020, 02:18 pm.

    It works!

    Thank you very much, i love it😍

  • mKassamKassa Posts: 2
    #6626 July, 2020, 09:24 pm.

    It works now. Thank you very much!!!

  • AnmittaAnmitta Posts: 2
    #6727 July, 2020, 10:04 am.

    Hi!


    I am also experiencing the same issue. Finished tutorial but no buttons. I am stuck only seeing the map. Could you please apply the same fix?


    Thank you!

  • JonathanVRJonathanVR Posts: 2
    #6827 July, 2020, 10:17 am.

    I've got the same problem. It would be great if you could fix that for me 😊

  • chanm123456chanm123456 Posts: 1
    #6927 July, 2020, 10:21 am.

    Hi, my game has never had the HUD even when I first installed it. I've reinstalled multiple times yet the problem hasn't been resolved. Please help me fix this issue, thanks!

  • SaphiraySaphiray Posts: 1
    #7027 July, 2020, 05:33 pm.

    Hello, I have the same issue as well, could you apply the fix to my account too?

    Thank you in advance!

  • 12Noah3412Noah34 Posts: 1
    #7128 July, 2020, 11:26 am.

    Same issue. Just the map. No buttons and no items. Friends of mine praised this game. But this is unplayable. Uninstalling and clearing cache did not help.

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 1,417 mod
    #7228 July, 2020, 09:21 pm.

    @Anmitta @JonathanVR @chanm123456 @Saphiray @12Noah34 please try now and let me know how it goes.

  • StationeryloverStationerylover Posts: 2
    #7328 July, 2020, 10:41 pm.

    I'm having the same problem! I keep restarting the game.. it takes several minutes for stuff to appear. When they finally do, after about 2 or 3 foundables are returned, I start getting a message saying I need to "walk closer to the fortress to fight this foe" when in fact I was never fighting in a fortress!!


    And when I try to pick up ingredients or energy from the map, it gives me the correction error message.


    This is very frustrating! I love this game but it's getting really difficult to stay in love, with this issue! Please help!!

  • AnmittaAnmitta Posts: 2
    #7429 July, 2020, 05:00 am.

    Hi,


    It works now! Thank you!

  • JonathanVRJonathanVR Posts: 2
    #7529 July, 2020, 06:42 am.

    Thank you so much for fixing the problem. It works now perfectly. I really love the game 😍❤️

  • BarryStarryBarryStarry Posts: 1
    #7601 August, 2020, 12:51 pm.

    Hello, I have the same problem. Please, repair my profile as well.

  • FrankTank95FrankTank95 Posts: 2
    #7701 August, 2020, 03:57 pm.

    Hello,


    I am experiencing the same problem. No HUD buttons. Could you please fix that for me too?


    Awesome game btw.

  • VulpineTrolloVulpineTrollo Posts: 2
    #7802 August, 2020, 10:05 pm.

    Same problem here also.

    Thanks for fixing

  • ersefortisersefortis Posts: 2
    edited August 2020 #7903 August, 2020, 08:16 am.

    Hello, I'm a new player here and have the same issue, no button anywhere. I just finished filling my ministry ID and no button appeared on the map. Can you please fix it? Thank you in advance.

  • charlseacharlsea Posts: 4 ✭✭
    #8003 August, 2020, 03:15 pm.

    Can someone please assist me...

    I have no uhd buttons on my gameplay screen.

    I did the tutorial at first but after... Nothing no uhd no briefcase, no pop ups etc.

  • charlseacharlsea Posts: 4 ✭✭
    #8103 August, 2020, 03:21 pm.

    I really want to play and enjoy this game the bugs is really making it impossible.

    For new players the first issue is no uhd buttons.

    Pop ups of foundables

    I can walk around the GPS is fine

    Please can someone asssist me

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 1,417 mod
    #8203 August, 2020, 04:26 pm.

    @BarryStarry @FrankTank95 @VulpineTrollo @ersefortis @charlsea welcome to Harry Potter: Wizards Unite! I've attempted the fix on your accounts. Could you please try again?

  • VulpineTrolloVulpineTrollo Posts: 2
    #8303 August, 2020, 04:31 pm.

    Like a dream. Thank you!

  • FrankTank95FrankTank95 Posts: 2
    #8403 August, 2020, 06:23 pm.

    Works for me now. Thanks for the fix HPWUBLUE!

  • DeafeningMothDeafeningMoth Posts: 2
    edited August 2020 #8503 August, 2020, 06:30 pm.

    Having same issue.


    Please assist me with the fix.


    Thanks in advance.

  • Mollyhappy7Mollyhappy7 Posts: 2
    #8603 August, 2020, 07:03 pm.

    Hello I am having the same issue and the bot in game did not help

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 1,417 mod
    #8703 August, 2020, 07:18 pm.

    @DeafeningMoth @Mollyhappy7 could you try now?

  • Mollyhappy7Mollyhappy7 Posts: 2
    #8803 August, 2020, 07:23 pm.

    thanks it worked finally the game hasn’t been working for a month

  • DeafeningMothDeafeningMoth Posts: 2
    #8903 August, 2020, 07:44 pm.

    @HPWUblue, much appreciated, thank you for the swift response. Great support.

  • ersefortisersefortis Posts: 2
    #9004 August, 2020, 01:38 pm.

    @HPWUblue thank you so much! It worked perfectly now :)

  • charlseacharlsea Posts: 4 ✭✭
    #9104 August, 2020, 02:38 pm.

    I just wanted to say thank you guys for fixing the game for me. This was my first time playing and all is good. Downloaded everything needed through settings through the briefcase and i was good from there.

    Kind regards...

Sign In or Register to comment.