Wizarding Challenges: Tutorial appears and I get a network error after selecting a Chamber

189101113

Comments

  • RoonilWazlib013RoonilWazlib013 Posts: 2
    #36212 August, 2020, 03:50 am.

    Same issue here, I have been able to enter a chamber once a few months ago and never again. It sometimes lets me select a chamber, then I get a network issue. Usually right after the Harry tutorial pops up is when I get the network issue message. Is there a fix? I’ve tried everything.

  • Rhaegon26Rhaegon26 Posts: 2
    #36315 August, 2020, 11:46 am.

    I have the same issue as well. I have only been able to play the tutorial and the second chamber. But now when I try to enter one of them again the lost connection error pops up saying I should restart the app, but it still does not work. Please help.

  • ZakarataZakarata Posts: 1
    #36415 August, 2020, 08:57 pm.

    Hello, I am experiencing the same issue with the challenges. my username is Zakarata.

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #36517 August, 2020, 01:43 pm.

    @RoonilWazlib013 @Rhaegon26 @Zakarata I've attempted the fix on your accounts. Could you try again?

  • Rhaegon26Rhaegon26 Posts: 2
    #36617 August, 2020, 02:25 pm.

    It works now thank you so much ! @HPWUblue

  • LettaciousLettacious Posts: 1
    #36721 August, 2020, 12:30 pm.

    @HPWUrobert My nephew has the same issue (logs into fortress, sees message from Harry, clicks on chamber, gets wireless error and forced restart). Please do the fix you’ve been doing for others. Thank you!


    id The Neffler

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #36821 August, 2020, 12:59 pm.

    Hi @Lettacious, I've applied the fix to this account (TheNeffler). Your nephew should be able to participate in the Wizarding Challenges now.

  • Rayne713Rayne713 Posts: 0 ✭✭
    #36928 August, 2020, 07:01 am.

    Is anyone else having problems with the knight bus still? Every time I go and click on a wizarding challenge it causes a forced restart. I can’t do any wizarding challenges and it really sucks. Please help

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #37028 August, 2020, 04:20 pm.

    Thanks for reaching out @Rayne713 and welcome to the Community! I've merged your report with a related thread for visibility and have applied a fix to your account. You should be able to take part in Wizarding Challenges now. Let me know if otherwise. Good luck!

  • CantripsiaCantripsia Posts: 2
    #37128 August, 2020, 05:39 pm.

    I was playing normally until about half an hour ago, when I was shut out of the Fortress. When I tried to get back in, I was stuck in the Restart loop. I managed to get back into the game after two hard resets (iPhone SE), but I couldn't perform any functions. Then it went back to Restart loop. The Knight Bus logo is gone from the upper right of my screen. I tried on another device, my iPod Mini 4, but it, too, fell into the restart loop. Rebooting has not helped. I mentioned the problems on Discord, and @Kitzen suggested I post here. Since it's happening on two devices, it's not just me. What can I do, other than wait? Please help.

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #37228 August, 2020, 06:48 pm.

    @Cantripsia I've merged your report with a related thread and applied a fix to your account. You should be able to access Wizarding Challenge now. Please let me know if otherwise.

  • brynshortbottombrynshortbottom Posts: 1
    #37330 August, 2020, 10:19 am.

    I have the same problem most of the time, then randomly I get in and play 1 then get kicked out again, it's very frustrating

  • EsmeritaEsmerita Posts: 1
    #37430 August, 2020, 09:30 pm.

    Whether I physically travel to the nearest fortress or use the Knight Bus, the entire application crashes every time I enter a chamber. I’ve done this on WiFi and cell service both and nothing fixes it.


  • HPWUrobertHPWUrobert Posts: 706 admin
    #37531 August, 2020, 04:40 pm.

    Hi @Esmerita, I see that you may have had an issue during the tutorial. I made a fix to your account, can you try to enter the Knight Bus or a local fortress again?

  • EsmeritaEsmerita Posts: 1
    #37631 August, 2020, 05:43 pm.

    That worked. Thanks!

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #37731 August, 2020, 05:45 pm.

    Hey @brynshortbottom! I've attempted a fix on your account. Could you please try again?

  • Flowers0401Flowers0401 Posts: 1
    #37802 September, 2020, 08:13 pm.

    Im still experiencing the issue, keep getting a loop on the knight bus and whenever i try to enter into battle!


    can anyone help I’ve tried all sorts but still having the issues and have done since I’ve started playing!

  • SystemSystem Posts: 39 admin
    #37902 September, 2020, 08:18 pm.
    This discussion was created from comments split from: Infinite restart loop.
  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #38002 September, 2020, 08:25 pm.

    Hey @Flowers0401, thanks for reaching out! You could be experiencing an error during a Wizarding Challenge tutorial. I've attempted a fix on your account and moved your comment to the related thread. Can you try a Wizarding Challenge now and let me know how it goes?

  • HawaiianQueenHawaiianQueen Posts: 0
    #38107 September, 2020, 03:55 pm.

    I am having a hard time getting on the knight bus. Every time I get on I get this error message and am told to restart. When I restart it for the same thing.

    This had happened every time I try to get on.

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #38207 September, 2020, 09:37 pm.

    Hey @HawaiianQueen, thanks for reaching out! I've attempted a fix on your account. Please try again and let me know how it goes!

  • LizzieDLizzieD Posts: 0
    #38314 September, 2020, 03:17 pm.

    My app works great except when trying to do a wizarding challenge. I click the “enter chamber” button and I keep getting an error. Picture attached of the error for reference. I have an Apple 11 pro max. My wife also has the same phone but doesn’t get the error.


  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #38414 September, 2020, 06:28 pm.

    Thanks for reaching out @LizzieD! I've merged your thread with a related discussion and applied a fix to your account. You should be able to participate in the Wizarding Challenges now. Let me know if otherwise!

  • peskylilcritterpeskylilcritter Posts: 1
    #38517 September, 2020, 02:44 am.

    I'm having this same issue. I could do challenges without issue the first two times I played but since yesterday I get an error message (An error has occurred with the wireless network. Please try again.) every single time and have to restart the game.

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #38617 September, 2020, 03:53 pm.

    @peskylilcritter I've applied the fix to your account. Please try again and let me know how it goes.

  • alwaysancyalwaysancy Posts: 1
    #38717 September, 2020, 04:56 pm.

    I have the same issue. Please help. #alwaysancy

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #38817 September, 2020, 05:25 pm.

    Hey @alwaysancy! Please try entering a Wizarding Challenge now. Let me know if the issue persists.

  • ElizaBennet1104ElizaBennet1104 Posts: 0
    edited September 23 #38923 September, 2020, 05:07 pm.

    I have been having a problem when attempting to select a chamber. I was only able to do this when I had first installed the app. I had an issue midst battle once and since have never been able to complete any daily task nor events.


    I have tried WiFi, data, clearing cache, resintalling app, force shut

    down and restart, I really do not know what to do.

  • HPWUblueHPWUblue Posts: 816 mod
    #39023 September, 2020, 06:55 pm.

    Hi @ElizaBennet1104! I've merged your report with a similar discussion for visibility and attempted a fix on your account. Try entering the Fortress now and let me know if the issue persists!

  • CrazyMagpie101CrazyMagpie101 Posts: 1
    #39130 September, 2020, 09:20 pm.

    I have the exact same issue with the tutorial text coming up every time I enter a fortress (using the Knight Bus or physically going to one) and then once clicking on a chamber receiving this error:

    Tried on both wifi and mobile data with no difference.

Sign In or Register to comment.